Tallies Cards Zakelijk I de mooiste kaarten voor klanten

Zoek je mooie kaarten voor zakelijk gebruik? Word wederverkoper van Tallies Cards en bied onze duurzame kaarten aan bij jouw eigen klanten. Dan help je mee bij onze missie om zoveel mogelijk geluksmomenten te verspreiden, terwijl je ook nog eens duurzaam bezig bent als ondernemer. Als je klanten daar niet blij van worden... Ben jij ook enthousiast? Neem contact op voor een offerte op maat. We werken graag met je samen!
Header HOME_Algemeen_collega_bedankt
7a38c9_cb286957dd0e4d308a195baa1bf8bdc6_mv2

Waarom kiezen voor Tallies Cards Zakelijk?

Tallies Cards levert kaarten voor elke gelegenheid die een ander een geluksmomentje bezorgen. Als wederverkoper bieden we je deze zekerheden:

  • Unieke, eigen designs
  • Gevarieerde en uitgebreide collecties
  • Duurzame productie: ontwerpstudio op zonne-energie, milieubewuste drukkers, recyclebare verpakkingen en papier
  • CO2-neutrale bezorging door Fietskoeriers
  • Directe en persoonlijke service (inclusief omruilgarantie). Bij ons geen moeilijke systemen voor jouw bestellingen, of onpersoonlijke chatbots als je een vraag hebt. Bij Tallies Cards heeft service een gezicht!

kaart met logo_bedrijven

Kaart met logo van jouw bedrijf

Ben je geen wederverkoper maar wel op zoek naar kaarten voor (zakelijke) relaties of collega’s? Of heb je een mooie kaart in onze webshop gezien, waar je graag een eigen logo op laat drukken? Ook dat kan.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we jullie wensen en onze mogelijkheden.

banner 600 x 450px_sample set 2

Bestel een proefset

Wij snappen dat je niet meteen een hele kaartenmolen op de gok bestelt. Wil je eerst een voorbeeld zien én voelen van Tallies Cards? Bestel dan een proefset. Deze bestaat uit een selectie van een aantal actuele kado- en wenskaarten. Zonder verplichtingen, of moeilijke vragen achteraf.

Question Mark_1_ 700x320px

Vragen of opmerkingen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van wederverkoop van de duurzame kaarten van Tallies Cards, heb je suggesties, interessante ideeën of wil je een kaart op maat?

Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar hallo@talliescards.nl of app naar 070-20 42 292.

Wat werkt voor jou, werkt voor ons.

Bijna Vaderdag!

Verras je vader, schoonvader of opa en stuur een kaart met Vaderdag.
banner 1000 x 750px_homepage_vaderdag 1
;