Bezorging

Wij doen er alles aan om bestellingen zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag te verzenden. Maar het lukt ons helaas niet áltijd om dit na te komen; soms zijn producten niet voorradig of zijn we op pad naar klanten waardoor levering van jouw bestelling iets langer duurt.

Waar en hoe levert Tallies Cards?

Tallies Cards levert bestellingen door heel Nederland en België. Woon of werk je ergens anders, maar wil je wel graag iets bestellen? Stuur een bericht naar hallo@talliescards.nl. Dan kijken we samen of Tallies Cards een stukje verder kan reizen voor je.

Wij bezorgen duurzaam door onze samenwerking met de Fietskoeriers.nl. En dat is dubbel winst. Het betekent dat we het milieu niet onnodig belasten, maar we zijn er zo ook nog eens zeker van dat jouw bestelling snel wordt afgeleverd! De Fietskoeriers sturen je na de orderbevestiging een apart bericht met een track-and-trace-code. Zo weet je precies hoe laat de volgende Tour de Tallies eindigt bij de finish: jouw bezorgadres.

De Fietskoeriers bezorgen in de meeste grote steden in Nederland. Als het niet lukt om op tijd te leveren met de Fietskoeriers, maken we gebruik van PostNL.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst en betaald in de webshop, worden dezelfde (werk)dag verzonden.

Wij verzenden onze bestellingen via PostNL en de Fietskoeriers. PostNL bezorgt brieven, kaarten en brievenbuspakketjes binnen Nederland meestal binnen 24 uur (van dinsdag tot en met zaterdag). De Fietskoeriers bezorgen pakketten binnen Nederland van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur, gerekend vanaf het moment dat zij het pakket hebben opgehaald bij Tallies Cards.

Tallies Cards heeft geen invloed op het proces van de bezorgdienst, maar je kunt normaal gesproken rekenen op een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Let wel, rondom de feestdagen kan een bestelling langer onderweg zijn door drukte bij de bezorgdiensten.

Trots op iemand?

Zeg met woorden, wat je in je hart al dacht.
Moment banner 600 x 450 px_Geslaagd_3a