Unieke kaarten voor elke gelegenheid

Tallies Cards creƫert kaarten voor iedereen die een ander een geluksmomentje wil bezorgen. Gemaakt met zorg voor elkaar en de omgeving en geschikt voor ieder moment. Kies je voor een kaart van Tallies Cards? Dan heb je een uniek product in handen.

Unieke ontwerpen

De kaarten van Tallies Cards zijn uniek. De ontwerpen van de verschillende collecties zijn stuk voor stuk persoonlijk ontworpen door grafisch ontwerper Chantal Duijvestijn. Of je nu zoekt naar een leuke grafische kaart, een aquarel kaart, of een leuk cadeaukaartje voor aan een mooie bos bloemen of cadeau, je vindt wat je zoekt in onze webshop. Onze inspiratie halen we uit de natuur, trends en uit de behoeften van onze klanten. Dat de kaarten ook nog eens een duurzame herkomst hebben, maakt jouw kaartje extra speciaal en geeft een dubbel goed gevoel!

Duurzaam geproduceerd

Zorg voor de omgeving is een voorwaarde voor hoe we werken. Onze ontwerpstudio werkt volledig op groene en zelf opgewekte stroom. Onze kaarten worden gedrukt op FSC-papier, of papier gemaakt van planten- of landbouwafval en ook de drukkerijen waar we mee samenwerken worden zorgvuldig geselecteerd op hoe milieubewust ze werken.

Gepersonaliseerd

Ook voor zakelijke klanten bieden we volop mogelijkheden. Je kunt de kaarten van Tallies Cards aanbieden als wederverkoper, of kaarten bestellen met een eigen logo. Neem een kijkje in ons assortiment hier in de webshop, of neem contact met ons op voor andere mogelijkheden en wensen.

Bijna Vaderdag!

Verras je vader, schoonvader of opa en stuur een kaart met Vaderdag.
banner 1000 x 750px_homepage_vaderdag 1
;