Duurzaam I geluksmomentjes met zorg voor elkaar & omgeving!

Tallies Cards ontwerpt voor een mooiere wereld. Hoe we dat doen? We werken op een duurzame manier, met de kleinst mogelijke 'footprint'. Dat betekent niet dat we éénmalig wat checkboxen afvinken om te kunnen zeggen dat we 'groen' zijn. We blijven ons proces stap voor stap verbeteren, zodat we uiteindelijk volledig duurzaam werken. Lees hier welke stappen we al hebben genomen.

Energieneutrale studio

De studio van Tallies Creation werkt bijna volledig energieneutraal. We werken gasloos en maken gebruik van een warmtepomp die op een duurzame en efficiënte manier onze studio verwarmt. Op het dak van de studio liggen 21 zonnepanelen, die ongeveer 90% van onze stroom opwekken. De resterende stroom levert Vandebron. Dit is 100% groene stroom van Nederlandse bodem.

Natuurlijke materialen

We kiezen voor natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn en het milieu niet extra belasten. Een groot deel van het papier dat we gebruiken is gemaakt van plantenafval. De transparante folie van de kaartenhoesjes is gemaakt van maiszetmeel. Moeten we toch papier van bomen gebruiken? Dan is dit natuurlijk altijd FSC-gecertificeerd.

Duurzame drukkerijen

We werken samen met duurzame drukkerijen. We letten erop dat het drukproces CO2-neutraal is en dat er gewerkt wordt met chemie-vrije drukplaten en bio-inkt. 

Echte 'Hollandse' bezorging

Wij werken in meer dan 60 steden samen met de Fietskoeriers, voor de groenste bezorging van alle pakketten en post. Hiermee reduceren we niet alleen CO2-uitstoot en uitlaatgassen met 70% maar zijn wij er ook zeker van dat jouw bestelling snel wordt bezorgd!

Bijna Vaderdag!

Verras je vader, schoonvader of opa en stuur een kaart met Vaderdag.
banner 1000 x 750px_homepage_vaderdag 1
;