Privacybeleid Tallies Cards

Laatst geüpdate 10 juli 2020

Privacy is belangrijk en daarom gaan we voorzichtig om met de informatie die we over jou te weten komen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens zorgvuldig worden verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring leggen we je uit welke persoonsgegevens Tallies Cards verwerkt en wat we ermee doen. Heb je daarover vragen? Dan kun je uiteraard altijd bij ons terecht.

Wij houden ons aan de privacywet. Dat betekent het volgende:

  • We zijn duidelijk over waarom en hoe we jouw gegevens verwerken.
  • We verwerken alleen persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden
  • Wanneer die vereist is, vragen we je eerst expliciete toestemming voor het verwerken van jouw gegevens
  • We nemen passende beveiligingsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen en dat eisen we ook van partners waar we mee samenwerken
  • Jouw gegevens zijn van jou. Je man daarom op verzoek altijd inzicht krijgen in de gegevens die we van jou hebben en laten corrigeren of verwijderen.

Afhandelen bestelling

Bestel je iets bij Tallies Cards? Dan gebruiken en verwerken wij de volgende gegevens om de bestelling netjes af te kunnen handelen:

  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • factuuradres
  • adresgegevens
  • geslacht
  • betalingsgegevens.

Dit doen wij op basis van jouw toestemming tijdens de bestelling. Wij bewaren bovenstaande informatie tot jouw bestelling helemaal is afgerond. Sommige klantgegevens bewaren wij langer, omdat dit moet van de wet (fiscale bewaarplicht).

Met wie delen we jouw gegevens

Wij geven jouw adresgegevens aan de bezorgdienst zodat je bestelling netjes kan worden bezorgd. Van je bank of creditcardmaatschappij krijgen wij informatie over jouw betaling.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

  • De postbedrijven PostNL en Fietskoeriers.nl
  • De betalingsprovider Mollie

Wij delen jouw gegevens nooit met andere derde partijen, behalve als wij dat moeten van de wet (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Contactformulier website

Via het contactformulier op onze website kun je bij ons terecht met vragen of offerte aanvragen. Om jou goed en persoonlijk te kunnen helpen, vragen we in dit formulier om jouw e-mailadres en naam. Die gegevens verwerken we met jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Nieuwsbrief

Wij sturen een nieuwsbrief om, wie dat wil, te informeren over onze kaarten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee jij je kunt afmelden.

Jouw e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Hoe goed de nieuwsbrief wordt gelezen, meten we met een tracking pixel. Dat betekent bijvoorbeeld dat we kunnen zien wie er op de nieuwsbrief klikt en welke elementen van de nieuwsbrief goed worden bekeken. Zo weten wij hoe we onze nieuwsbrieven interessant houden. Jouw e-mailadres blijft in onze verzendlijst staan, totdat jij je afmeldt.

Statistieken en profilering

Wij houden bij hoe goed onze webwinkel wordt bezocht. We kunnen daarbij persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Deze informatie helpt ons de webwinkel steeds te verbeteren en om relevant te blijven voor onze klanten. Deze gegevens kunnen we gebruiken:

  • adresgegevens
  • e-mailadres
  • IP-adres.

We gebruiken deze gegevens alleen met jouw toestemming en bewaren de informatie maximaal één jaar.

Reclame

Soms willen wij je laten weten dat we een nieuwe collectie of leuke aanbieding voor je hebben. Dan bereiken we je graag op deze manier:

  • per post
  • per e-mail
  • via social media

Je kunt altijd aangeven dat je deze informatie niet wilt ontvangen. Bij ieder reclamebericht leggen we je uit hoe je dat kan doen.

Advertenties

Onze webwinkel laat alleen algemene advertenties zien. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij. We komen dus ook niet te weten of je deze leuk vindt en passen deze niet aan op jouw voorkeuren.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben hiervoor een verwerkersovereenkomst met Google. Dat betekent dat we duidelijke afspraken hebben over jouw gegevens. Zo mag Google de informatie niet gebruiken voor andere Google diensten en blijft jouw IP-adres anoniem.

Beveiliging

Dit is wat Tallies Cards doet om jouw gegevens te beschermen:

  • jouw gegevens zijn bij ons beveiligd met een wachtwoord
  • jouw gegevens worden opgeslagen in een afgeschermd systeem
  • wij gebruiken beveiligde SSL-verbindingen. Dit betekent dat alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Functionaris voor gegevensbescherming

Tallies Cards heeft een 'functionaris voor gegevensbescherming' aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy van een organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming is Chantal Duijvestijn. Heb je een vraag of verzoek? Je bereikt Chantal per e-mail op hallo@talliescards.nl en per telefoon op 0619618861.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We mogen en moeten deze privacyverklaring soms wijzigen. We raden je daarom aan deze privacyverklaring regelmatig te bekijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Wil je weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben? Neem dan contact met ons op. Dit mag je ons allemaal vragen:

  • welke persoonsgegevens we hebben en wat we ermee doen
  • fouten in jouw persoonsgegevens laten corrigeren
  • verouderde persoonsgegevens laten verwijderen
  • het laten corrigeren van fouten
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Geef altijd duidelijk aan wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Heb je een klacht?

Dan hopen we er met jou uit te komen. Neem alsjeblieft contact op via onderstaande gegevens, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken:

Contactgegevens

Tallies Cards

2e Schuytstraat 220

2517TR Den Haag

hallo@talliescards.nl

Als je vindt dat wij jou niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.