Wij zijn Tallies Cards. Aangenaam!

400+
Unieke, duurzame kaartjes
3.5 ton
C02 bespaard
4
jaar actief
banner 1000 x 750px_over ons_molen_1
7a38c9_cb286957dd0e4d308a195baa1bf8bdc6_mv2 (1)

De creatieve kracht van Tallies Cards

Ik ben Chantal Duijvestijn en sinds 2013 trotse eigenaresse van de grafisch ontwerpstudio Tallies Creation. Ik heb hier mijn passie voor vrolijke, kleurrijke ontwerpen samengebracht met mijn liefde en respect voor mens en milieu. Met Tallies Cards creëer ik in eigen beheer de liefste, kleine kadokaartjes en wenskaarten voor iedereen die een ander een geluksmomentje wil bezorgen. Door samenwerking met milieuvriendelijke partners en het gebruik van duurzame materialen, willen wij bijdragen aan een duurzame samenleving.

brievenbus 1000x750px

Onze missie

Tallies Cards heeft een missie. Het verspreiden van zoveel mogelijk duurzame geluksmomentjes via mooie kaarten. Jouw persoonlijke boodschap via een klein gebaar als een kaart, kan voor een ander van grote betekenis zijn. Of het nu gaat om een felicitatie, een bedankje, een blijk van medeleven, of zomaar een warme groet.

We produceren onze kaarten op een verantwoorde manier, met zorg voor elkaar en de omgeving. Zo maken we samen de wereld een klein stukje mooier.

7a38c9_38e13291f5ca42c0865c2ea83dbe1f80_mv2

Duurzaam

We streven naar een volledig duurzame manier van werken. Onze ontwerpstudio werkt energieneutraal en we kiezen zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast zorgen wij met onze typisch Hollandse bezorgdienst voor een lage footprint. Weten hoe we het doen? Lees hier welke groene stappen we hebben genomen.

Suggesties of vragen?

Samen bereik je meer! Samen met onze partners en iedereen die met ons meedenkt, maken we stappen naar een volledig duurzame werkwijze. Heb jij suggesties of een vraag? Laat het ons weten via hallo@talliescards.nl of stuur een appje naar 070 - 20 42 292.

Fijne samenwerkingen

Tallies Cards werkt samen met een aantal hele leuke ondernemers.

• MaxGraphy Authentieke fotografie, stoer, onbevangen en verhalend. www.maxgraphy.nl

• StoryNell Tekstschrijver en eventplanner verpakt jouw boodschap in een creatief verhaal. www.storynell.nl

• Studio 31 Bloemen passie en de vrolijkste cadeaus. Altijd iets speciaals. www.studio-31.nl

Bijna Vaderdag!

Verras je vader, schoonvader of opa en stuur een kaart met Vaderdag.
banner 1000 x 750px_homepage_vaderdag 1
;